Vår- och sommarmode 2015

Posted by Dr. Emerald Cole Sr. on April 10, 2015
Mode

Kläder och mode är som alla vet något av det roligaste som finns och kanske framför allt när det kommer till vår- och sommarmode. Några tips på hur man kan klä sig modemässigt våren och sommaren 2015 kommer här.

Snygga jeans

rock chicEn sak som är given i vår är ett par snygga jeans om man inte redan har ett par sådana. Fördelen med ett par snygga jeans är att de dels passar till det mesta, dels går att bära såväl till vardag som till fest. Ett par jeans i så kallad bootcut-stil passar lite extra bra just i år eftersom jeans och byxor i den stilen blivit utsett till vårens ”it-plagg”.

Rockig stil

En annan sak som också går hem både i vår och i sommar är den så kallade rockstilen. Ett bra tips om man vill anamma rockstilen kan vara att införskaffa en motorcykeljacka eller liknande om man inte redan har det vill säga.

Accessoarer

Lite accessoarer ska man så klart också ha i vår och sommar. Ett par snygga solglasögon är en självklarhet. Andra accessoarer som också kan bara snyggt att bära är till exempel blänkande smycken, ett brett bälte runt midjan eller varför inte en hatt.