Snyggt till jeansen

Posted by Dr. Emerald Cole Sr. on October 16, 2014
Jeans

Jeans är favoriten i många garderoben. Plagget man alltid dras till när man inte vet vad man ska ha på sig och även det plagg som passar i de flesta sammanhang. Men vad ska man ha till jeansen?

Mer formellt

När det är dags för mer formella tillställningar ska man helt klart satsa på stilrena jeans utan för mycket detaljer och inga slitningar. Mörka jeans som marinblått och svart är snyggast och passar bäst till mer formella tillställningar. Upptill kan man variera ganska mycket.Kvinnor kan köpa en vacker blus att stoppa ned i byxorna för att skapa ett vackert fall i midjan. Eller köpa ett linne i ett vackert tyg och längre jacka. Satsa på tajta jeans, det är snyggast och ser mer stylat ut i formella sammanhang.Män kan ha en snygg skjorta under en kavaj. För att skapa ett snygg helhetsbild kan man även kombinera med en slips i någon rolig färg så det inte känns allt för stelt men samtidigt hjälper slipsen till att göra utstyrseln stiligare. Neckwear.se har hela regnbågen och är helt klart värd ett besök.

Fest

Ska man iväg och träffa kompisarna på en bar eller är det en hemmafest för att fira en födelsedag? Jeans går utmärkt att ha som festklädsel.Som kvinna kan man ha starkare färger upptill i kombination med sina jeans. Det går också att ha helsvart men använda välj något med detaljer såsom spets eller tryck för att få lite mer liv i klädseln. Man kan också ha en längre tunika över ett par tajt jeans. Och är det vinter kan man istället välja en kort, fuskpälsjackaMännen kan återigen ta fram kavajen men nu kan man faktiskt ha en snygg t-shirt under istället. Det blir stilrent och snyggt men samtidigt lite mer avslappnat. Använd en t-shirt som visar din personlighet och det du gillar. Undvik kavajer som ser ut som de tillhör en frack eller hel kostym. För att skapa lite variation kan man köpa in en kavaj i en annan färg än svart.För att skapa en speciell look med hjälp av jeans kan du titta in här.