Snygga skor till jeans

Posted by Dr. Emerald Cole Sr. on October 18, 2017
Jeans, Mode

Att jeans passar bra till det flesta klädesplagg och tillfällen är någonting som de allra flesta kan vara överens om. Jeans fungerar näst intill alltid, förutom möjligtvis när det kommer till att klä upp sig riktigt, riktigt högtidligt. I samma manér så passar även de allra flesta varianter av skor till jeans, men det finns till och med vissa modeller som tenderar att vara extra snygga i samklang!

Sneakers

Sneakers och jeans går som handen i handsken (om än på fötterna…) och är kanske det som är allra enklast för tjejer att kombinera för att det ska bli riktigt lyckat. Ett par vita damsneakers är sjukt snyggt till ett par jeans samtidigt som det även resulterar i en rejält avslappnad vardagslook. Det spelar dock ingen roll vilket av könen då må tillhöra – ett par snygga sneakers går alltid bra att kombinera med ett par jeans, om och om igen!

Boots

På sätt och vis så är boots och jeans som gjorde för varandra. Ja, de är helt enkelt en “match made in heaven” så som amerikanarna brukar uttrycka sig. Det är svårt att misslyckas när det kommer till att kombinera boots och jeans, så länge som du sett till att skaffa sådant som passar din kroppsform och fötter väl.

Sandaler

Det kanske är svårt att tro, men det går absolut att matcha sandaler med jeans så att det blir riktigt snyggt! För att tala klarspråk så menar vi här inte sådant som varken Foppatofflor eller träskor, utan tänk dig mera beach-inspirerade sandalmodeller som ger en skönt avslappnad stil och vibe. Tänk på detaljer som att möjligtvis rulla upp benen på jeansen lite extra, så blir det ännu mycket snyggare!