Snygga accessoarer

Posted by Dr. Emerald Cole Sr. on January 21, 2015
Accessoarer, Mode

Det är accessoarerna som gör det där lilla extra. Det vet vi sedan länge. Mycket tycks hålla i sig sedan 2014. Det gäller bland annat metallictrenden – det är guld, koppar och silver när det gäller både plagg och accessoarer – men också organiska material som skinn och läder.

In på bara skinnet

Skinn är ett väldigt trendigt material vad gäller accessoarer. Varför inte inhandla ett snyggt mobilskal i högkvalitativt skinn? Att byta mobilskal för att förhöja trendfaktorn är populärt just nu och de finns i alla möjliga varianter. Om vi ska tro Damernas Värld är det skal av pytonmönstrat skinn som gäller.Även när det gäller skor ser vi mycket läder och skinn. Skorna kan vara av kalvskinn eller mocka, gärna med små gulddetaljer och klack. Till det exklusiva skinnet ska sulorna vara slita för att skapa kontraster.En annan sak som vi gärna ser snygg design på idag är hörlurarna till din telefon eller musikspelare. Förutom att de naturligtvis ska ha ett bra ljud och sitta bara ska de även vara snygga. Det finns många modeller att välja på, och även här är det läder och skinn som gäller. Nappa är ett litet mjukare skinn som är bekvämt för öron och huvud.

Statementsmycken – stora halsband

Stora halsband som hänger ner på bröstkorgen är trendigt i vår. Gärna i form och färg som inspirerats av rymden. Pärlor i olika färger, silver, guld samt olika stensorter är några av materialen som genomsyrar smyckena under den kommande säsongen. Less is definitivt not more här.