Något snyggt på toppen

Posted by Dr. Emerald Cole Sr. on January 29, 2021
Accessoarer, Mode

Huvudbonader har varit en stor stilmarkör genom historien. Inte minst hatten som var en självklar accessoar för alla gentlemän. Men än idag kan du göra en tydlig modemarkering med ditt val av huvudbonad. Så varför inte uppdatera din stil med en kul huvudbonad – beställ hem något från nätet och testa dig fram.

Välja rätt

Om du tillhör den delen av befolkningen som har hår att bekymra sig för så kan du använda dig av samma princip som när du ska välja vilken frisyr som passar din ansiktsform bäst. Men samma princip gäller ju även för er som inte behöver bekymra er för en massa onödigt hår på huvudet. Har du ett runt ansikte kan du med fördel välja en huvudbonad med lite höjd medan du som har ett långsmalt ansikte gärna kan leta bland hattar, kepsar och mössor som rundar av intrycket.

Framhäv och förstärk

Självklart kan du även bortse från alla regler och bara välja något du tycker är snyggt och som förstärker den stil som du gillar eller för den delen ger dig en helt ny stil att jobba med. Varför inte skapa hela din outfit utifrån din nya keps eller hatt. Beställ hem något från nätet och börja utforska din nya stil.