Matcha med jeans

Posted by admin on May 09, 2018
Jeans

Det finns flera lika sätt att kombinera en outfit med jeans. Jeans är en stapel i allas garderob, det där plagget som man alltid tar fram när du ska ut på stan eller till jobbet. Vad kan du kombinera med dina jeanskläder för att få rätt effekt?

Uppklädd

Ett par tajta jeans och en vackert blus får dig att se uppklädd ut på en gång. Skippa de trasiga jeansen, använd jeans med lite stretch eftersom du ska sitta ned en längre stund. Män kombinerar sina jeansbyxor med en snygg kavaj eller stilren skjorta. En finskjorta med jeans kan bli för stor kontrast om jeansen är för stora eller raka, även männen drar nytta av lite mer figursydda byxor.

Bling bling

Skaffa lite snygga smycken i polerat silver eller guld. Köp lite större smycken såsom bredare armband och dekorativa halsband för att tona ned dina jeans och framhäva dina vackra accessoarer. Med rätt smycken kan ett par jeans vara en del av en lyxig utstyrsel.

Skorna

Om du har ett part vida jeans ska du gärna ha klackskor under, då får du benen att se längre ut och hållningen i byxorna blir snyggare. Spetsiga skor kan fastna i vidare byxben så använda klackskor med bredare front. Har du trekvartsjeans kan du vika upp jeansen lite för att skapa ett snyggt avslut och använda skor som visar lite mer hud såsom klackskor, sandaler eller sandaletter. Män kan kombinera jeans med lite finare skor för ett uppklätt utseende utan att det ser överdrivet ut.