Matcha med jeans

Posted by Dr. Emerald Cole Sr. on May 09, 2018
Jeans

Det finns flera lika sätt att kombinera en outfit med jeans. Jeans är en stapel i allas garderob, det där plagget som man alltid tar fram när du ska ut på stan eller till jobbet. Vad kan du kombinera med dina jeanskläder för att få rätt effekt?

Uppklädd

Ett par tajta jeans och en vackert blus får dig att se uppklädd ut på en gång. Skippa de trasiga jeansen, använd jeans med lite stretch eftersom du ska sitta ned en längre stund. Män kombinerar sina jeansbyxor med en snygg kavaj eller stilren skjorta. En finskjorta med jeans kan bli för stor kontrast om jeansen är för stora eller raka, även männen drar nytta av lite mer figursydda byxor.

Bling bling

Skaffa lite snygga smycken i polerat silver eller guld. Köp lite större smycken såsom bredare armband och dekorativa halsband för att tona ned dina jeans och framhäva dina vackra accessoarer. Med rätt smycken kan ett par jeans vara en del av en lyxig utstyrsel. Det är alltid trevligt med något som gör att den outfit man valt blir ännu snyggare. Bling bling är ett bra sätt att gå

Skorna

Om du har ett part vida jeans ska du gärna ha klackskor under, då får du benen att se längre ut och hållningen i byxorna blir snyggare. Spetsiga skor kan fastna i vidare byxben så använda klackskor med bredare front. Har du trekvartsjeans kan du vika upp jeansen lite för att skapa ett snyggt avslut och använda skor som visar lite mer hud såsom klackskor, sandaler eller sandaletter. Män kan kombinera jeans med lite finare skor för ett uppklätt utseende utan att det ser överdrivet ut.

Vanligt med jeans

Det blir allt vanligare med jeans. Även som business klädsel. Man kan klä sig strikt även med vanliga jeans. Så klart så ska de vara hela och rena och svarta jeans speciellt kan fungera vid de flesta tillfällen. Hel och ren är en viktig aspekt när man körs sig inför något. Välj de plagg som du trivs i. Att ta på sig något som är obekvämt är inte ett alternativ.