Accessorera snyggt med dina jeans

Posted by Dr. Emerald Cole Sr. on November 27, 2020
Uncategorized

Accessoarer till en outfit är alltid där vi sätter pricken över i:et. Och det finns så mycket att välja mellan. Att accessorera till jeansen kan vara riktigt intressant då basplagget verkligen har enorm mångsidighet. Här delar vi med oss av några bra tips för hur du kan tänka när du väljer accessoarer till en outfit med jeans.

Guld och silver klär upp din outfit

Jeans kanske oftare ses som streetwear och liknande. Men det är fullt möjligt att klä upp ett par jeans bara du använder rätt sortens accessoarer. Och guld och silver är perfekta val, så länge du väljer exemplar av hög klass förstås. Ringar, armband, halsband och örhängen kan alla användas till god effekt.

Rätt solglasögon skapar attityd

Solglasögonen är något som alltid fungerar perfekt tillsammans med jeans. De ger din look lite mer attityd och kan vara precis vad du behöver för att sälja in din outfit. Vad som är rätt par kommer ju så klart bero på ett par faktorer. Men en av de mest grundläggande är faktiskt din ansiktsform.

 Experimentera med skorna

Skorna är ett mycket viktigt val när det kommer till jeansen. Och även om många olika stilar kan fungera, är det värt att tänka till en extra gång vad som kompletterar hela din outfit. Är det ett par öppna sandaler? Ett par höga boots? Eller kanske till och med högklackat? Alla möjliga val kan hjälpa till att sätta stilen, men du måste vara noga med att det inte skär sig mot helheten. Testa dig gärna fram när du känner att du har allt annat på plats.